Beads Me ketting

€10,00

Een mix-and-match ketting met katoen gewaxt koord en keramische kralen in verschillende vormen, kleuren en patronen. En wat meer: huisgemaakt in onze eigen studio! De kralen worden zorgvuldig met de hand geboetseerd, geglazuurd en na het bakken geselecteerd. Dan is het aan jullie: MIX & MATCH! Kies je favoriete kralen, schik ze aan je cotton-waxed koord, maak een verstelbare knoop (hoe? check onze IG highlights) en shinen maar! de ontwerpers: Met Studio Ode brengen we een ode aan de natuur, aan handwerk en aan de passionele makers in de wereld. Naast een webshop vol samenwerkingen met verschillende creatievelingen, hebben we ook een studio/atelier waar we onze eigen keramiek, illustraties en schilderwerken maken. Ik zeg nu wel 'we', maar fact is dat die 'we' bestaat uit mezelf en met horoscoop Tweeling ook de andere Nele's die in me leven. Een drukke, maar plezierige bende, zoveel is zeker. details: Handgemaakt in onze eigen studio (Belgiƫ) Materialen: katoen gewaxt koord, klei en glazuur Koord: 3mm dik Cilinder smal: ongeveer 2cm (l) x 1,5cm (diam.) Cilinder large: ongeveer 3cm (l) x 1,5cm (diam.) Disk smal: ongeveer 2cm diameter Disk large: ongeveer 3cm diameter note: Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Terracotta lamp

€35,00

De terracotta lampen komen in twee vormen, die je perfect met elkaar kan combineren. Hang je ze samen of apart, ze geven je ruimte meteen een warm en authentiek karakter. Bovendien is elke lamp, door de kleine imperfecties die doorheen het proces ontstaan, een tikje anders. Het elektrisch snoer kan je apart bestellen zodat je ze helemaal naar eigen wens kan besnoeren. de makers Onze Marokkaanse ambachtslieden werken vanuit verschillende kleine ateliers nabij Marrakech, Marokko. Zowel door de vorm van de handen als door zijn unieke techniek toe te passen, legt elke keramist zijn eigen accenten in de klei. Dat maakt dat elk werk op zich een one-of-a-kind piece is. details Afmetingen: Materiaal: 100% terracotta Handgemaakt in Marokko note: Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Terracotta vaasjes

€21,00

De terracotta vazen komen in drie vormen, die je perfect met elkaar kan combineren. zet je ze samen of apart, ze geven je ruimte meteen een warm en authentiek karakter. Bovendien is elke vaas, door de kleine imperfecties die doorheen het proces ontstaan, een tikje anders. Kleine sidenote: doordat de vazen niet geglazuurd zijn langs de binnenkant, kan je ze beter niet vullen met water. de makers Onze Marokkaanse ambachtslieden werken vanuit verschillende kleine ateliers nabij Marrakech, Marokko. Zowel door de vorm van de handen als door zijn unieke techniek toe te passen, legt elke keramist zijn eigen accenten in de klei. Dat maakt dat elk werk op zich een one-of-a-kind piece is. details Afmetingen: morgen meet ik ze op. :) Materiaal: 100% terracotta Handgemaakt in Marokko note: Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.