Verzenden & retouren

VERZENDING

Wij verzenden jouw bestelling zowel naar een door jou gekozen adres met Bpost, of je kan je producten zelf oppikken in één van onze afhaalpunten.
Kabas Verpakkingsvrij: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen (België)
ArteNova: Hendrik Consciencestraat 56, 2800 Mechelen (België)

Verzendkosten zijn gebaseerd op de standaard tarieven van Bpost en DHL voor het gewicht en de afmetingen. Momenteel verzenden wij pakketten van 0-5 kg aan de volgende landen:

  • België: € 6
  • Nederland: € 7
  • Luxemburg: € 7

Alle bestellingen worden door Bpost of DHL geleverd. Zorg er zeker voor dat het adres, postcode en land correct ingevuld zijn. Studio Ode kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen in geval van onvoorziene omstandigheden.

 

RETOUR

In het geval dat je toch niet tevreden bent over de ontvangen producten, kan je ze binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Gelieve ons te verwittigen en een email te sturen naar hello@studio-ode.com vooraleer je de goederen terugstuurt. Na ontvangst van je retour, bekijken we de situatie en storten het bedrag binnen de drie werkdagen terug. De verzendkosten worden door u afgerekend. Studio Ode kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of verlies van de teruggezonden producten.