Eiken Fruitschaal

€70,00

Deze eiken fruitschaal is 100% handgemaakt in België door de gepassioneerde Quentin. Hij laat het hout zijn eigen leven leiden waardoor elke schaal anders is en ze elk hun eigen touch aan jouw tafel geven. Heb je speciale eisen? Aarzel zeker niet ons te contacteren. Door de nauwe samenwerking met de ontwerper, is praktisch alle maatwerk mogelijk. Handgemaakt in België Afmetingen: diameter 25cm Gemaakt uit Franse Eik Eigen ontwerp kan op aanvraag.

Houten Slakom

€85,00

Deze eiken slakom is 100% handgemaakt in België door de gepassioneerde Quentin. Hij laat het hout zijn eigen leven leiden waardoor elke schaal anders is en ze elk hun eigen touch aan jouw tafel geven. Heb je speciale eisen? Aarzel zeker niet ons te contacteren. Door de nauwe samenwerking met de ontwerper, is praktisch alle maatwerk mogelijk. Handgemaakt in België Afmetingen: diameter 30cm Gemaakt uit Franse Eik Eigen ontwerp kan op aanvraag.

Houten Lepels

€35,00

Deze eiken lepels zijn 100% handgemaakt in België door de gepassioneerde Quentin. Hij snijdt alle ontwerp volledig zelf in vorm waardoor elke lepel anders is en ze elk hun eigen touch aan jouw tafel geven. Heb je speciale eisen? Aarzel zeker niet ons te contacteren. Door de nauwe samenwerking met de ontwerper, is praktisch alle maatwerk mogelijk. Handgemaakt in België Mini: 13cm Small: 16cm Medium: 20cm Large: 25cm Extra large: 33cm Gemaakt uit Franse Eik Eigen ontwerp kan op aanvraag.

Geweven schalen

€20,00

Deze schalen zijn perfect om fruit of brood op te presenteren, maar kunnen ook eenvoudig aan de muur gehangen worden voor een unieke bohemian look. Of wat denk je van een schaal om je houtblokken op te leggen. Door hun minimalistische uitstraling passen ze niet allen binnen elk interieur, maar kan je ze ook naar eigen wens invullen. Handgemaakt in Marokko Materiaal: palmbladeren Small: diameter 30cm Medium: diameter 40cm Large: diameter 50cm

Serveerplank - acacia

€55,00

Deze unieke Acacia serveerplank brengt met zijn onregelmatige vormen en slanke nek extra charme aan je tafel. Patsy, de ontwerper van deze stukken, respecteert elke imperfectie dat het hout vertoond. Een prachtige illustratie van de wabi sabi gedachte. De houten serveerplanken zijn ontworpen en gemaakt in het Belgische Roeselare. Elke plank is volledig met de hand gemaakt: van het zagen van de boomstam tot het vormgeven en behandelen van het hout. Dit maakt dat elke plank 100% uniek is. Handgemaakt in België 56cm x 12cm Acacia Houten serveerplanken ook verkrijgbaar in andere houtsoorten en formaten.

Serveerplank - acacia

€55,00

Deze unieke Acacia serveerplank brengt met zijn onregelmatige vormen en ruwe karakter extra charme aan je tafel. Patsy, de ontwerper van deze stukken, respecteert elke imperfectie dat het hout vertoond. Een prachtige illustratie van de wabi sabi gedachte. De houten serveerplanken zijn ontworpen en gemaakt in het Belgische Roeselare. Elke plank is volledig met de hand gemaakt: van het zagen van de boomstam tot het vormgeven en behandelen van het hout. Dit maakt dat elke plank 100% uniek is. Handgemaakt in België 54cm x 13cm Acacia Houten serveerplanken ook verkrijgbaar in andere houtsoorten en formaten. Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.