Verzenden & retouren

VERZENDING

Wij verzenden jouw bestelling zowel naar een door jou gekozen adres met Bpost of DPD, of je kan je producten zelf oppikken in onze winkel KoKo.kollektief (Haverwerf 1, 2800 Mechelen, BE)

Verzendkosten zijn gebaseerd op de standaard tarieven van Bpost en DPD voor het gewicht en de afmetingen. Momenteel verzenden wij pakketten van 0-5 kg aan de volgende landen:

  • België: € 6
  • Nederland: € 7
  • Luxemburg: € 7

Alle bestellingen worden door Bpost of DPD geleverd. Zorg er zeker voor dat het adres, postcode, land en telefoonnummer correct ingevuld zijn. Studio Ode kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen in geval van onvoorziene omstandigheden.

 

RETOUR

In het geval dat je toch niet tevreden bent over de ontvangen producten, kan je ze binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Gelieve ons te verwittigen en een email te sturen naar hello@studio-ode.com vooraleer je de goederen terugstuurt. Na ontvangst van je retour, bekijken we de situatie en storten het bedrag binnen de drie werkdagen terug. De verzendkosten worden door u afgerekend. Studio Ode kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of verlies van de teruggezonden producten.