Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW maar exclusief transport-, reservatie- of administratiekosten.

 

Producten

De kwaliteit van onze producten is één van onze prioriteiten. Doordat al onze producten handgemaakt zijn, is het mogelijk dat uw bestelling er anders uitziet dan op de afbeelding op de webshop. Voor specifieke vragen in verband met de producten, gelieve een email te sturen naar hello@studio-ode.com.

 

Levering

Na het ontvangen van de bestelling en betaling ontvangt de klant een bevestiging waarna Studio Ode aan de slag gaat om het pakket binnen de drie werkdagen aan Bpost te overhandigen. Levering gebeurt tussen de twee en vijf werkdagen na bestelling.

 

Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van Studio Ode.

 

Herroepingsrecht

De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gelieve ons via e-mail of het contactformulier op de hoogte te brengen van de retour alvorens het pakket terug te zenden. De terugbetaling gebeurt binnen de twee werkdagen. De transportkosten van de retour worden door de klant zelf betaald.

 

Garantie

Om een beroep te doen op de garantie, moet de Klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Gelieve ons via e-mail of het contactformulier een duidelijke omschrijving met foto’s van de schade te geven alvorens het pakket terug te zenden.

 

Privacy

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst en het verwerken van de bestelling. Voor het versturen van nieuwsbrieven, reclame- en/of marketingdoeleinden zal uw expliciete toestemming gevraagd worden. Ook zullen uw gegevens niet doorgegeven worden aan derden.

 

Cookies

Studio Ode gebruikt cookies om het gebruiksgemak van de klant te vergroten en de nodige statistieken te bewaren en analyseren.

 

Ondernemingsgegevens

Studio Ode
Nele Van Rompaey
Stationsstraat 297, 2860 Sint-Katelijne-Waver
hello@studio-ode.com
+32 (0)494 45 80 42
BE0678.437.794