Zin in persoonlijke post? Ik stuur je een mailtje-met-nieuwtjes-en-tips-en-gezelligheid!

Mijn wagen (0)

Telefoneren
+32 (0)494 45 80 42
Contact
hello@studio-ode.com
Winkel informatie

ma, wo - za, 11 - 18u

Routebeschrijving

Haverwerf 1, Mechelen

Rue du Grand Hospice 7, Brussel

Haverwerf 1, Mechelen

Rue du Grand Hospice 7, Brussel

ma, wo - za, 11 - 18u

about

Studio Ode brengt een ode aan de natuur, aan eenvoud, ambacht en aan makers overal ter wereld.

We kiezen bewust voor natuurlijke materialen, duurzame producten en nauwe samenwerkingen met onze makers.

De objecten, workshops en designers die we opnemen in onze collecties zijn steeds met intentie ontstaan en vertellen elk op zich een sterk, uniek verhaal. 

.

In 2018 (oh jeetje, dat is al even) startte ik (Nele) met Studio Ode. Mijn intentie was simpel: ik wilde een eigen webshop starten waar handwerk centraal staat. Een zaak die kan meegroeien met wie ik ben en wat ik graag doe.

En dat is precies wat Studio Ode vandaag nog steeds is. Ik probeer, val op mijn snuit, leer bij en probeer het eens anders aan te pakken. Studio Ode probeert, valt op haar snuit, staat weer recht en leert daar wat uit. 

Zo openden Ode dit jaar, samen met drie andere Mechelse onderneemsters, KoKo.kollektief. Een duurzame conceptstore in onze home town Mechelen. Met naast ons handwerk ook de kamerplantcreaties van KikT., vintage meubels van Ola Pola en eerste keuze tweedehandskleding van Better Than Chocolate.

Allemaal ontzettend spannend, leerrijk en uitdagend. Maar vooral ook zo ontzettend mooi.

Daarom hoop ik dat jullie net als ik van elk stukje Ode genieten.

© Hans Maakt een Foto 

 

Ps. Je zal merken dat je bij het lezen van de teksten en omschrijvingen geregeld het woordje 'wij' tegenkomt. Dat op zich omschrijft me al heel goed. Waarom? Wel, eigenlijk is er niet echt een 'we'. Met sterrenbeeld tweeling is het vaak een erg drukke boel in mijn hoofd waardoor ik me veel comfortabeler voel als de 'ik' een 'we' wordt.