Natuurlijke Sojageurkaarsen

€14,00

Deze geurkaarsen zijn volledig handgemaakt in Nederland en 100% natuurlijk. De verschillende geuren hebben elk een heilzame en relaxerende werking op ons lichaam. Steek de kaars tijdens een avondje thuis aan, geniet van de geur en dommel vervolgens heerlijk weg tussen je lakens.

Bovendien zijn deze geurkaarsen volledig handgemaakt en 100% natuurlijk. Ze bevatten geen schadelijke stoffen zoals paraffines of chemische kleurstoffen.

 

de ontwerper

Giselle startte Brandt kaarsen in oktober 2016 na het ambacht te hebben geleerd in Sunset Park, New York City in een van de meest inspirerende kaarsenstudio’s die we overzee kunnen vinden. Terug in Nederland begon ze haar eigen label natuurlijke sojawas geurkaarsen. Telkens opnieuw geniet ze van het experimenteren met geur en het maken en verzenden van de pakketten.

Meer weten over Giselle en Brandt Kaarsen? Wij brachten een bezoekje aan haar studio in Utrecht. Lees het artikel op onze blog

 

details

Brandtijd: 20 - 25 uur per kaars
Samenstelling: sojawas met etherische olie
Lontje van biologisch katoen
Zonder paraffines of andere schadelijke, chemische stoffen
100% natuurlijk
Handgemaakt in Nederland

 

note

Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.

*