Molwol kussen

€75,00

Een heerlijk hoofdkussen van 100% Belgische wol in een zacht, ecologisch katoenen jasje. De Kempische Heideschapen van Kemp vzw worden met liefde verzorgt. Ze begrazen verschillende groen- en natuurplekjes in de Kempen en helpen zo bij het verbeteren van de biodiversiteit in de omgeving. De wol van hun jaarlijkse scheerbeurt (want ja, wat wordt het warm in de zomer) gebruikt de vzw vervolgens in samenwerking met Lidwina vzw als vulling voor deze h(eerlijke) hoofdkussens. 

Heb je je kussen graag wat dikker of dunner? Ook dat is geen probleem. Bij elk hoofdkussen krijg je een extra zak wol zodat je de dikte van je kussen helemaal zelf kan bepalen.

Helemaal fan van hun filosofie? Neem dan zeker ook een kijkje naar de schapenvachtjes. Gemaakt van dezelfde schapen en met evenveel liefde voor mens, dier en natuur vervaardigd.

 

de makers

Met passie voor ambacht, het proces, het product én met liefde voor de mens, het dier en de planeet wil Kemp vzw de wereld een beetje mooier en gezonder maken. Ze verbinden en bouwen bruggen tussen lokale partijen, ondernemingen, ambachten en talenten, en in co-creatie met Lidwina vzw maken ze een mooi product, met een sterk verhaal. Hun inspiratie is het Kempisch landschap en zijn erfgoed. Ambachten worden herontdekt en de lokale economie wordt gestimuleerd.

 

details

Afmetingen: 60cm x 60cm
Materialen: schapenwol en ecologisch katoen
Inclusief extra zak wol
Zorg: niet in wasmachine of droogkast, simpelweg op even laten luchten.
100% natuurlijk
100% Belgisch

 

note

Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.