Walvis Poster - twee groottes

€35,00

A3 poster met zeven handgeschilderde walvissen. De walvissen zijn stuk voor stuk reproducties van illustraties ontworpen en geschilderd door het Portugese Atelier Arminho. De poster is geprint op canvas en wordt ondersteund door houten latjes. Geprint op 330gr katoen canvas Aan latjes vastgemaakt met gouden pinnen 42cm x 31cm (16,5" x 12,2") Geprint met hoog kwalitatieve inkt Ook verkrijgbaar in A2 formaat.

Ladder

€59,00

Deze natuurlijke ladders passen perfect in de Japanse wabi-sabi ethiek. Met hun kleine onregelmatigheden brengen ze de echte Marokkaanse charme en traditionele ambacht in jouw huis. Gebruik ze als kledingrek, om je handdoeken op te handen of als decoratie voor hangplanten en dekens in de woonkamer. Handgemaakt in Marokko Small: 150cm x 45cm Large: 200cm x 30cm to 50cm Spijtig genoeg kunnen we de ladder door hun grote afmetingen nog niet naar jouw thuis opsturen. Wel is het mogelijk ze op te pikken in één van onze afhaalpunten.

Geweven schalen

€20,00

Deze schalen zijn perfect om fruit of brood op te presenteren, maar kunnen ook eenvoudig aan de muur gehangen worden voor een unieke bohemian look. Of wat denk je van een schaal om je houtblokken op te leggen. Door hun minimalistische uitstraling passen ze niet allen binnen elk interieur, maar kan je ze ook naar eigen wens invullen. Handgemaakt in Marokko Materiaal: palmbladeren Small: diameter 30cm Medium: diameter 40cm Large: diameter 50cm

Andorinhas poster

€54,00

Grote poster met een illustratie van zwaluwen in verschillende groottes om de natuur en zijn prachtige wonderen te eren. De vogels zijn een reproducties van een illustratie ontworpen en geschilderd door het Portugese Atelier Arminho. De poster is geprint op canvas en wordt ondersteund door houten latjes. Geprint op 330gr katoen canvas Aan latjes vastgemaakt met gouden pinnen 60cm x 40cm Geprint met hoog kwalitatieve inkt

Lithografie Horse & Crane

€100,00

Deze Horse & Crane lithografie is met de hand geïllustreerd en geproduceerd door de Belgische Lieven Hendrickx. Als creatieve duizendpoot stortte hij zich enkele maanden geleden met Studio ROTS op een nieuwe techniek: de lithografie. Lithografie is een druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van vette inkt, een kalksteen, water en een drukpers. Het is een tijds- en arbeidsintensieve techniek die, wanneer juist toegepast, tot krachtige werken kan leiden. Geprint op 300gr Archer 88 50cm x 39cm Litho gedrukt met kwalitatieve inkt Handgemaakt in België Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.