Crossbody geweven mand

€52,00

Deze rustieke crossbody is ethische geweven in Marokko uit kwaliteitsvolle en duurzame palmbladeren. De lederen draagriem is in lengte verstelbaar, maar kan ook aan de hand gedragen worden. Hierdoor is deze mand super handig voor de wekelijkse marktbezoeken of een welverdiende citytrip. (Al hangt hij ook heel mooi aan de kapstok of in de woonkamer).

 

de ontwerpers:

Onze Marokkaanse ambachtslieden werken vanuit verschillende kleine dorpen verspreid over Marokko. Het weven van manden is een eeuwenoude techniek die van generatie op generatie wordt doogegeven. Niet alleen zijn ze handig om allerhande producten in te transporteren en op te bergen, ze zijn eveneens gemaakt van lokale materialen zoals palmblad en bieden een stabiele bron van inkomsten voor de lokale bevolking.

Elke wever legt zijn eigen accenten in het weefsel door zijn unieke techniek toe te passen. Dat maakt dat elke mand op zich een one-of-a-kind piece is. 

 

details:

Handgemaakt in Marokko
Afmetingen: 35cm (h) x 44cm
Volledig uit duurzaam palmblad met lederen draagriem

 

note:

Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.