Mijn wagen (0)

Telefoneren
+32 (0)494 45 80 42
Contact
hello@studio-ode.com
Winkel informatie

Di - za, 11 - 18u

Routebeschrijving

Haverwerf 1, Mechelen

Haverwerf 1, Mechelen

Di - za, 11 - 18u

Palo Santo
·

Palo Santo

·

Palo Santo. Een wonderbaarlijke schat van de natuur die je een emotionele, spirituele en mentale vrede kan geven. Niet alleen verspreidt dit Heilige Hout een heerlijke, warme geur, het reinigt ook jouw thuis van negatieve energie. Of dat wordt toch gezegd. 

https://www.lonny.com/See+It+Now/articles/9xBLBIGGRsS/Experts+Reveal+Smudge+Sage+Versus+Palo+Santo

 

 

Een kleine geschiedenis 

Vele eeuwen geleden gebruikten de Sjamanen, Maya's en Inca's het hout bij hun rituelen voor zijn helende, reinigende en energetische werking. Ook vandaag wordt het hout vaak ingezet bij verschillende kwaaltjes zoals verkoudheid, griep, stress, astma, hoofdpijn, angsten, depressies, ontstekingen, buikpijn en reuma. Maar ook simpelweg voor de lekkere geur.

 

Hoe je het gebruikt.

Palo Santo hout gebruik je zoals wierook. Steek het stokje in brand, laat het 5 tot15 seconden branden en blaas de vlam vervolgens weer uit. Het kooltje gloeit voor een tijdje en verspreidt daarmee zijn zoete, warme geur. Leg hem op een schaaltje of stap er de hele ruimte mee rond.

 

Studio Ode's Palo Santo: met respect voor de natuur.

Het Palo Santo hout van Studio Ode is 100% Fairtrade en wordt met respect voor de natuur ontgonnen. Enkel afgevallen takken worden verzameld en vervolgens voor 4 tot 10 jaar gedroogd. En natuurlijk verloopt heel dit proces volgens de principes van Fairtrade.