Beads Me ketting

€10,00

Een mix-and-match ketting met katoen gewaxt koord en keramische kralen in verschillende vormen, kleuren en patronen. En wat meer: huisgemaakt in onze eigen studio!

De kralen worden zorgvuldig met de hand geboetseerd, geglazuurd en na het bakken geselecteerd. Dan is het aan jullie: MIX & MATCH!

Kies je favoriete kralen, schik ze aan je cotton-waxed koord, maak een verstelbare knoop (hoe? check onze IG highlights) en shinen maar!

Heb je een specifiek ontwerp, kleur, vorm in gedachten? Laat het ons weten, wij maken ook kralen op maat. 

 

de ontwerpers:

Met Studio Ode brengen we een ode aan de natuur, aan handwerk en aan de passionele makers in de wereld. Naast een webshop vol samenwerkingen met verschillende creatievelingen, hebben we ook een studio/atelier waar we onze eigen keramiek, illustraties en schilderwerken maken.

Ik zeg nu wel 'we', maar fact is dat die 'we' bestaat uit mezelf en met horoscoop Tweeling ook de andere Nele's die in me leven. Een drukke, maar plezierige bende, zoveel is zeker.

 

details:

Handgemaakt in onze eigen studio (België)
Materialen: katoen gewaxt koord, klei en glazuur
Koord: 80cm (l) x 3mm dik
Cilinder smal: ongeveer 2cm (l) x 1,5cm (diam.)
Cilinder large: ongeveer 3cm (l) x 1,5cm (diam.)
Disk smal: ongeveer 2cm diameter
Disk large: ongeveer 3cm diameter

 

note:

Is de kraal die je wilt niet meer op voorraad, no panic! We maken geregeld nieuwe kralen bij.

Houd er rekening mee dat het product dat u besteld kan verschillen met de foto doordat elk product handgemaakt is en daardoor ook uniek. Alle prijzen zijn inclusief btw.

*
*
*