Badzout

€11,90

Een lange dag of gewoon zin in wat ontspanning. Vul je bad of een voetbadje met lekker warm water, voeg er een handje van je favoriete Suziva Badzout aan toe en geniet van dit 100% natuurlijk product.

Niet alleen verspreidt zo'n badje met zout een heerlijke geur door de kamer, het is ook goed om kleine wondjes te reinigen en te genezen. Door regelmatig gebruik van dit helend badzout voed je je lichaam met goede mineralen en verwijder je toxische stoffen van je huid.

 

specifieke werking:

Tranquility badzout zorgt voor een diepe relaxatie door het gebruik van Ylang Ylang en Lavendel essentiële olie. 

Happy Muscles badzout helpt stijve, vermoeide spieren weer soepel en fris te maken. Ook zorgt de Pepermunt essentiële olie voor een betere bloedcirculatie.

Ayurvedic badzout versterkt met Basilicum en Salie essentiële olie de balans tussen lichaam en geest. De Salie zorgt ook voor een spirituele reiniging en is daarom perfect om terug te aarden tijdens een dag vol denken en kopzorgen.

 

de ontwerper:

Suziva Naturals werd enkele jaren geleden opgericht door de lieve Suzi Levi. Suzi heeft een hart voor de natuur en gelooft in de kracht en schoonheid van eenvoud. Met haar kennis en interesse in hollistische geneeskunde, besloot ze 100% natuurlijke badzouten te creëren op basis van essentiële olieën en bloemen. Daarbij benadrukt ze telkens hoe belangrijk het is zorg te dragen voor je lichaam en dagelijks even stil te staan bij hoe je lichaam zich voelt. 

 

details:

ongeveer 250gram
100% natuurlijk
handgemaakt in Haarlem, Nederland

 

ingrediënten: 

tranquility: himalayazout, dode zeezout, Ylang Ylang, lavendel, hibiscusbloemen, goudsbloem

happy muscles: keltisch zeezout, rozemarijn, pepermunt, zoete appelsien, hibiscusbloemen en kamillebloemen

ayurvedic: kala namak zout, keltisch zeezout, heilige basilicum, salie en korenbloemen
 

note: 

Bewaar je badzout op een koele, droge plaats. In geval van zwangerschap raadpleeg je best even je dokter voor het gebruik van deze badzouten. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

*